Infrawrap v.a. €65,-

Tijdens de InfraWrap behandeling wordt er in het pak lucht in en uit gepompt, wat resulteert in een stevige massage welke in samenwerking met de warmte van de infrarood als zeer ontspannend en stress verlagend wordt ervaren. 

Intakegesprek

Op voorhand van de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats (max. 1 uur). Tijdens dit gesprek kun je bij ons terecht voor het bespreken van de mogelijkheden en het stellen van vragen. Indien gewenst stellen we direct een behandelplan op. De kosten voor het intakegesprek zijn €25,-. Wil ja na afloop van het intakegesprek overgaan tot behandeling? Dan komen de kosten voor het intakegesprek (€25,-) te vervallen. 

SPIERSTIMULATIE – v.a. €49,99,-

Tijdens de spierstimulatie behandeling worden gedurende 20 minuten de spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt.

CRYOLOPOLYSE – v.a. €98,-

Vooraf bepaal jij welke zone(s) je wilt behandelen. Wil jij bijvoorbeeld van het vet rondom je gehele buik af? Dan is het mogelijk om meerdere zones tegelijk te behandelen. 

Stef

Een strak lichaam, zonder dat je iedere dag naar de sportschool hoeft. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ruth

Wat interessante details

Een strak lichaam, zonder dat je iedere dag naar de sportschool hoeft. Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Conclusie:

Voordat je aan de slag gaat, eerst onder de douche. Warme straal op het deel van je lichaam wat je wilt wrappen (in mijn geval mijn buik), zodat de poriën open gaan staan.Let op: niet inzepen met een douche gel etc. Dan goed afdrogen. De wrap uit de verpakking halen (hier zit een soort van crème op, die de vetophopingen aan zal pakken) en op het lichaamsdeel leggen. Even er een huishoudfolie overheen doen (dit is alleen voor de bescherming van oa je kleding) en klaar!

Hoe moet dat dan zo’n Body wrap?

or 15 years, BodyWrap has been leading the way in seamless shaping garments. Each garment is seamlessly engineered to provide varying levels of compression, support and breathability for a fit that accentuates, not hides.